Tüm Harry Potter Oyunları Burada


Harry Potter bu kez çok karanlık!!!

Eleştirmenlerce başarılı bulunan David Yates imzalı 'Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı', aynı zamanda serinin en karanlık halkası olarak nitelendiriliyor.

Bu nedenle pek çok ülkede 12 yaş üstü sınırlaması uygulanacak. 10 Ağustos'ta Türk izleyicileriyle buluşacak olan filmde, Hogwarts'ta gerilim dolu bir eğitim yılına başlayan Harry ve dostları, Dumbledore Ordusu adı altında birleşerek Lord Voldemort'la mücadeleye devam ediyor.

Film, New York Magazine yazarı David Edelstein tarafından şimdiye kadarki en başarılı Harry Potter uyarlaması olarak ilan edildi. Yardımcı rollerde göz dolduran Ralph Fiennes, Alan Rickman ve Gary Oldman'ın yanı sıra; seride ilk kez oynayan Helena Bonham Carter da, Lord Voldemort hayranı şeytani cadı Bellatrix Lestrange rolüyle eleştirmenlerden olumlu not aldı.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

HARRY POTTER DİYİNCE BENİM İÇİN AKAN SULAR DURUYOR TAM BİR FANATİĞİM AMA NE YAZIKKİ İLK GÜN GİDEMEDİM SİNAMAYA AMA 4 GÜN SONRA GİTMEYİ PİLANLIYORUM KISMET OLURSA KİME HARRY POTTER SERİLERİNİ BEĞENİYORMUSUNUZ DESEM HARRY'İN KENDİSİNİ BEĞENİYORUZ DİYOR AMA BEN FİLMLERİNE BAYILIYORUM BENDE ONLARLA AYNI YAŞTAYIM BENİM DE FİLMİM OLSUN İSTERDİM AMA İŞTE FARK BURDA DİYE DÜŞÜNÜYORUM HARRY POTTERİN HİÇ BİR FİLMİNİ KAÇIRMADIM VE KAÇIRMAYACAĞIMDA BAŞARILARININ DEWAMINI DİLİYORUM BYEBYE

 
Film izLemek İçin TıkLayın : online sinema izle Oyun Oynamanın Tek Adresi : bedava oyun indir - araba oyunları - kral oyun - kanal d oyunları