Tüm Harry Potter Oyunları Burada


Harry Potter heyecanında geri sayım




‘Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı’nın dünya prömiyeri öncesinde basının karşısına geçen başrol oyuncuları, Ağustos ayında gösterime girecek serinin 5’inci filminin, şimdiye kadarki en heyecanlı Potter uyarlaması olduğu görüşünde birleşti.


Tüm dünyada milyonlarca sinemaseverin merakla beklediği ‘Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı’nın dünya prömiyerine sayılı günler kaldı. Kitabın sinema uyarlamasının genç oyuncuları, 5’inci filmin, serinin en sevdikleri filmi olduğu fikrinde birleşiyor.


Harry Potter’ı canlandıran Daniel Radcliffe, “Filmi, Harry Potter serileri içinde en üste koyuyorum. Çünkü bu filmde herkes perdeye en iyi performansını yansıttı. Ayrıca filmin, tıpkı kitapta olduğu gibi giderek karanlıklaşması taraftarıyım” dedi.


Hermione Granger’ı canlandıran genç aktris Emma Watson da, “Bu filmle gurur duyuyorum. Bence şu ana kadar çektiğimiz en iyi film. Benim de favorim. Yönetmenimiz David Yates, bizden en yüksek verimi almayı başardı” diye konuştu.


Potter ve arkadaşlarının, Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu’ndaki 5’nci yılını anlatan serinin son filminde yönetmen koltuğunda bir İngiliz, David Yates oturuyor.


Genç kahramanların, kötü büyücü Lord Voldemort’a karşı verdikleri mücadeleyi beyaz perdeye taşıyan film, 10 Ağustos’ta Türkiye’de de gösterime girecek.

Hiç yorum yok:

 
Film izLemek İçin TıkLayın : online sinema izle Oyun Oynamanın Tek Adresi : bedava oyun indir - araba oyunları - kral oyun - kanal d oyunları