Tüm Harry Potter Oyunları Burada


Pc-Oyun Harry Potter - Order of the Phoenix

Harry Potter Oyunları- Harry Potter Oyunu oyna-


Harry Potter oyunu oyna

Pc-Oyun Harry Potter - Order of the Phoenix
Ateş Kadehi ile başlayan ölümcül turnuvada bir öğrenci ölür aynı zamanda kötü büyücü Lord Voldemort yeniden bir vücuda sahip olur ve kötü emellerini gerçekleştirmek için geri gelir. Böyle kötü haberlerle geçen bir yaz döneminden sonra yeni senenin gergin başlaması muhtemeldir.


Sihir Bakanı Fudge kulaktan kulağa gezen "Voldemort geri döndü" sözlerinden oldukça rahatsız olmuştur. Üstelik geçen sene Hogwarts'da bir öğrenci ölmüştür. Bu durumdan oldukça tedirgin olan Sihir Bakanı Fudga, Hogwarts'a yeni bir "karanlık sanatlara karşı savunma büyüsü" öğretmeni olan Dolares Umbridge'yi gönderir. Umbridge sadece öğretmenlik yapmakla kalmayacak aynı zamanda sihir bakanının okuldaki gözü kulağı olacaktır. Fakat Dolares Umbridge yapması gereken görevleri yapmaz, basiretsiz davranır. Okul savunmasız kalmıştır. Kahramanımız Harry Potter burada devreye girer ve duruma el atar. Biricik dostları olan Ron Weasley ve Hermione Granger ile okulda bir grup kurmaya karar verirler bu grubun adı "Dumbledore'un Ordusu"dur. Kurdukları birlik ile karanlık sanatlara ve karanlık sanatlarla uğraşanlara karşı savaşacaklardır.


Harry Potter'ın büyücü atmosferine yakışır bir giriş ardından ara menüler ve sonrasında Hogwarts'ın ana avlusunda oyuna dahil oluyoruz. Bizi öğrenim hayatımız boyunca yalnız bırakmayan can dostlarımız Ron Weasley ve Hermione Granger da yanımızda. Oyuna dahil olduğumuz anda Hogwarts'ın büyülü havası bizi etkilemeyi başarıyor. İlerleyen teknoloji ile güzelleşen atmosfer kendini belli ediyor. 2001'de çıkan ilk oyun Philosopher's Stone'dan beri HPG'in tüm serilerini oynamış biri olarak, Order of the Phoenix'in grafiksel açıdan yakalanan en iyi seviyede olduğunu söyleyebilirim. Ayrıca şunu da eklemek iyi olur! Grafikler her ne kadar ihtişamlı da olsa sistematik olarak bilgisayarı fazla zorlamıyor. Oyunun oynanabilirliği de böylece artmış oluyor.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Harry potter oyunu çok güzel ama ben %90 tamamladıktan sonra geri kalan kısmını tamamlayamadım çok denedim ama olmadı sizden ricam bana yardımcı olabilirmisiniz

 
Film izLemek İçin TıkLayın : online sinema izle Oyun Oynamanın Tek Adresi : bedava oyun indir - araba oyunları - kral oyun - kanal d oyunları