Tüm Harry Potter Oyunları Burada


HARRY POTTER SERİSİ

J.K. Rowling’in satış rekorları kıran kitabından beyazperdeye uyarlanan serinin ilk filmi “Harry Potter ve Felsefe Taşı-Harry Potter and the Sorcerer’s Stone”, 2001 yılında seyirciyle buluşmuştu. Seri, 2002’de “Harry Potter ve Sırlar Odası-Harry Potter and the Chamber of Secrets” ile devam etmişti. Her iki filmin yönetmenliğini de Chris Columbus üstlenmişti.

Seriden, Alfonso Cuaron’un yönettiği “Harry Potter ve Azkaban Tutsağı-Harry Potter and the Prisoner of Azkaban” 2004’te, Mike Newell’ın yönetmen koltuğuna oturduğu “Harry Potter ve Ateş Kadehi-Harry Potter and the Goblet of Fire” ise 2005 yılında izleyiciyle buluşmuştu.

Serinin beşinci filminin bu ay gösterime girmesinin ardından, altıncı halka olan “Harry Potter ve Melez Prens-Harry Potter and the Half-Blood Prince” de 21 Kasım 2008 tarihinde seyirciyle buluşacak.

J.K. Rowling’in kaleme aldığı “Harry Potter and the Deathly Hallows” adlı serinin final kitabı ise 21 Temmuzda kitabevlerinin raflarındaki yerini aldı.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

site bence çok güzel olmuş. iyi günler!

 
Film izLemek İçin TıkLayın : online sinema izle Oyun Oynamanın Tek Adresi : bedava oyun indir - araba oyunları - kral oyun - kanal d oyunları