Tüm Harry Potter Oyunları Burada


Lavender Brown Belli Oldu: Jessie Cave !

Harry Potter ve Melez Prens filminde, Ron Weasley (Rupert Grint) karakterinin ilk kız arkadaşı Lavender Brown'ı kimin canlandıracağı kesinleşti.

CBBC Newsround tarafından yapılan habere göre 20 yaşındaki Jessie Cave, binlerce kız arasından rolü kapıp altıncı Harry Potter filminin kadrosuna girmeyi başardı. Fakat daha önce haberini yaptığımız seçmelere katılıp katılmadığı bilinmiyor.

Jessie'nin, bir oyuncu ajansı olan A&J Management'deki sayfasına gitmek için buraya tıklayabilirsiniz. 165 (cm) boyundaki Jessie, 5 Mayıs 1987'de doğmuş. Saçları sarı ve gözleri mavi.



Biz Jessie ile henüz tanışmadan önce BBC'nin oyuncularla yaptığı röportajda Lavender Brown ile ilgili soruya Rupert ve Emma şöyle cevap vermişti:
Rupert: "Lavender Brown seçmelerine ve tüm bu Lavender olayına ben de dahil oldum. İsmi Jessie ve gerçekten cool, bu gerçekten eğlenceli olacak."

Emma: "Gerçekten çok tatlı görünüyor ve Lavender rolü için mükemmel biri. Oyuncu seçimi gerçekten çok iyi oldu ve onun Ron'la olan sahneleri için sabırsızlanıyorum. Bence bu oldukça komik bir film olacak."
Jessie, CBBC'de önümüzdeki yılın başlarında yayınlanması planlanan Summerhill'de de rol alıyor.

Alıntıdır

Hiç yorum yok:

 
Film izLemek İçin TıkLayın : online sinema izle Oyun Oynamanın Tek Adresi : bedava oyun indir - araba oyunları - kral oyun - kanal d oyunları