Tüm Harry Potter Oyunları Burada


::.... Rupert Grint ....::(Ron Weasley)


Büyücü ailenin 7 çocuğundan Ron Weasley’i oynayan ve Harry’nin en iyi diğer arkadaşı olan Rupert Grint 24 ağustos 1988 yılında Nigel ve Jo Grint’in çocuğu olarak İngiltere’de doğdu.Rupert beş çocuklu ailenin en küçüğü.Emma Watson gibi onunda ilk oyunculuk deneyimleri okul oyunları ve yerel tiyatro gruplarında oldu. Annie and Rumplestiltskin’de Rooster ve Grimm Tales’de Rumplestiltskin olarak rol aldı.Grint,Harry Potter ile ilgili çalışmaları BBC’de Newsround adlı programdan öğrendi.Programa,filmde neden rol almak istediğini anlatan ve bazı sahnelerde tiyatro öğretmeni olan bayanın kılığına girdiği bir deneme kaseti gönderdi.

2002 yılında Thunderpants isimli bir İngiliz aile komedisi olan filmde rol aldı.Filmin yönetmeni Tom Felton ile The Borrowers’da birlikte çalışan Peter Hewitt’di.Grints Sorlar Odası ve AzkabanTutsağı’nda Ron rolünü oynamaya devam ediyor.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

yaaaaa yeni film harika gitmek için sabırsızlanıyorum tom felton hayranıyım harry pottera laf etmeyin lütfen gala da muhteşem tam bir harry pottercıyım benim le omu konuşabilirsiniz MSN'm:
dabbe_ebi@hotmail.com

 
Film izLemek İçin TıkLayın : online sinema izle Oyun Oynamanın Tek Adresi : bedava oyun indir - araba oyunları - kral oyun - kanal d oyunları