Tüm Harry Potter Oyunları Burada


Matthew Lewis, Neville & Ölüm Yadigarları Hakkında Konuştu

Harry Potter Sergisi'nin Boston'daki kolunun tanıtımını yaparken, Matthew Lewis Harry Potter dizisindeki Neville Longbottom olarak işinden ve son bölüm Ölüm Yadigarları'nda kişiliği (karakteri) için neler umduğundan söz etti.



Şu ana kadarki çoğu filmde, Neville Longbottom sınırlı görünümlerle bir destekleme kişiliğiydi. Kişiliği nasıl kurdunuz da böyle unutulmaz biri oldu?
(Yönetmen) David Yates ile hep iletişimdeyim ve Neville'in arka planda kalmasına karşın sürekli ne yapacağı ve nasıl hissedeceği hakkında konuşuyoruz... Bu David Yates'in tüm kişiliklerle bütün sahneyi canlı tutmak için hakkında istekli olduğu bir şey.

Çocukluktan beri kitapların bir düşkünü olarak, filmlerde şu ana dek farklı gitmesini istediğin bir şey var mı?
"Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı" kitabında Neville'in ebeveynlerini (Lord Voldemort'un izindeki Bellatrix Lestrange'ın eziyetinin kurbanları) görmek için St. Mungo Hastanesi'ne gittiği sahne filmde olmadığında biraz üzülmüştüm. Bu sahne Neville'in kişiliği için can alıcıydı. Ama filmin uzunluğu nedeniyle o kısmı kesmek zorundaydık.

Öyküler, kitaplar ve filmler genellikle Harry'nin görüş açısından anlatılmış. Bu, öyküyü anlatma yeteneğini sınırladı mı?
Besbelli, kitaplar Harry Potter'ın nasıl öksüz kaldığı, yetiştiği ve ilk başta kendisini nasıl bir Muggle (büyü yapamayan kimse) olarak gördüğü hakkında... Onun öteki kişiliklerle karşılıklı etkileşimleri beni Neville hakkında çokça etkiledi, Harry onun kabuğundan çıkmasına yardım ediyor. Onun Neville ile etkileşimleri Neville'in gelişimini hızlandırıyor.

Ana kişiliklerle birlikte, öyle görünüyor ki Neville de içinde olmak üzere neredeyse her destekleyici kişiliğin bir hayran topluluğu var. Bunun kişiliği oynama tarzınız üzerinde bir etkisi var mı?
[Gülüyor] İnsanlar, "Daha fazla Neville, lütfen. Onun filmde daha fazla gözükmemesi ne yazık." diyorlar. Son filmde ("Harry Potter ve Melez Prens"), Neville'in yalnızca iki kısmı vardı. Daha fazlasını isterdim; ama bu, bazı kişiliklerin arka koltuk rollerinde kalmasını gerektiren büyük bir öykü. Ayrıca, tanıştırılması gereken yeni kişilikler de vardı.

Gelecek filmde (2010'da gösterime girecek "Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Birinci Kısım") Neville'den neler bekleyebiliriz?
Son senaryo birkaç hafta önce elime geçti. Neville'in yapacak bir sürü şeyi var. Üç ana öğrenci (Harry ve arkadaşları Ron Weasley ile Hermoine Granger) Hogwarts'tan uzaktalar; ama Neville kalıyor ve Dumbledore'un Ordusu'nun (Voldemort'a ve onun güçlerine karşı olan yükümlülüğün başı) sorumluluğunu üzerine alıyor. O gizli bir direnişi yönetiyor. Dövülüyor ve birazcık yeniliyor.

Onun oynayacağı rol senin içine siniyor mu?
Bence hayranlar bunu sevecek. Neville gerçekten kendinden beklenenin üstesinden geliyor. Bu eski tutum onda var. Artık hiçbir şey onu korkutamaz.

Hiç yorum yok:

 
Film izLemek İçin TıkLayın : online sinema izle Oyun Oynamanın Tek Adresi : bedava oyun indir - araba oyunları - kral oyun - kanal d oyunları