Tüm Harry Potter Oyunları Burada


Melez Prens ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı'ndan Yeni Fotoğraflar

Zümrüdüanka Yoldaşlığı ve Melez Prens'ten birçok yüksek-çözünümlü fotoğraflarla stüdyo fotoğrafları ve sahne arkası fotoğrafları ağ üzerinden yayımlandı.

Yeni Zümrüdüanka Yoldaşlığı fotoğrafları arasındakiler: Umbridge'in, odasından Harry ile fotoğrafı; Harry ve McGonagall'ın Dumbledore'un odasından fotoğrafı; Umbridge, Trelawney, McGonagall ve birkaç öğrencinin Hogwarts avlusundaki fotoğrafı; Hermione'nin İksir sınıfındaki fotoğrafı, Lucius Malfoy'un Ölüm Odası'ndaki fotoğrafı; Dumbledore ve Bella'nın Sihir Bakanlığı Atriyumu'ndaki fotoğrafı; Vernon Dursley, Molly ile Arthur Weasley ve Luna Lovegood'un stüdyo fotoğrafları; David Yates ile Ralph Fiennes'in setteki fotoğrafları; David Barron, David Heyman ve Stuart Craig'in Hogwarts yanındaki fotoğrafı.

Yates ile bütün Hogwarts öğrencileri ve çalışan topluluğunun avludaki fotoğrafı, yanan Kovuk'un fotoğrafı ve Yates'in Şubat 2008'deki Gloucester Katedrali'nden set fotoğrafını içeren yepyeni Melez Prensi sahne arkası görüntüleri yayımlandı.

Hiç yorum yok:

 
Film izLemek İçin TıkLayın : online sinema izle Oyun Oynamanın Tek Adresi : bedava oyun indir - araba oyunları - kral oyun - kanal d oyunları